Bărbat din Marginea încătușat și băgat în arest pentru că a încălcat ordinul de protecție, venind beat peste nevastă cu scandal

Ieri după amiază, pe la ora 15.33,  patrula de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin 112 de către o femeie de 52 ani, din comuna Marginea, că soțul ei Gheorghe H. a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis împotriva sa, prin care a fost obligat să nu intre în contact cu ea și să păstreze o distanță de 100 de metri față de ea și de domiciliul conjugal venind acasă sub influența băuturilor alcoolice și provocând scandal.

Împotriva lui Gheorghe H. s-a emis un ordin de protecție provizoriu începând cu 07.11.2019, ora 13.30, fiind valabil până în 12.11.2019, ora 13.30. Totodată împotriva lui s-a întocmit dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,violență în familie”.

Ieri după amiază, Gheorghe H. a încălcat măsurile dispuse prin ordinul provizoriu de protecție și a revenit la domiciliu, iar soția lui a sesizat polițiștii.

 După administrarea probatoriului, prin ordonanță, s-a dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu 09.11.2019, ora 20.50, până la 10.11.2019, ora 20.50.

S-a constituit escorta la nivelul Secției 3 Poliție Rurală Marginea în vederea conducerii susnumitului și introducerii acestuia în Centrul de reținere și arest preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală și urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,încălcarea  măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *