Bărbat din Mitocul Dragomirnei, salvat de poliție de la bătaia cu un sul de pungi pe care o vânzătoare, supărată că a fost înjurată, i-a aplicat-o. Scandalul a pornit de la două borcane, unul de gem, celălalt de bulion

Un bărbat din Mitocul Dragomirnei a fost nevoit să ceară ajutorul poliției, ca să scape de bătaia cu un sul de pungi pe care o vânzătoare, supărată că a fost înjurată de către acesta, i-o aplica. Neînțelegerile au pornit de la două borcane, unul de gem, celălalt de bulion.

În după amiaza zilei de ieri, 22.02.2021, la ora 18.55, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat de 49 ani, din satul Mitocași, comuna Mitocu Dragomirnei, cu privire la faptul că a fost agresat fizic de vânzătoarea unui magazin.

Din verificări s-a stabilit că în jurul orei 18.30, bărbatul s-a deplasat la un magazin de pe raza satului Mitocu Dragomirnei, pentru a face cumpărături.

După ce a cumpărat cele trebuincioase, bărbatul a plecat către domiciliu, iar când a ajuns la locuința sa, acesta a observat că vânzătoarea magazinului i-a vândut un borcan de dulceață și nu unul de sos de tomate. Observând acest lucru, bărbatul a mers din nou la magazin, cu scopul de a schimba marfa și de a-i cere explicații vânzătoarei cu privire la cele întâmplate. Ajuns la magazinul cu pricina, acesta i-a spus vânzătoarei, o femeie de 39 ani, localnică,  faptul că i-a vândut altceva față de ceea ce a cerut el, iar în urma unor discuții contradictorii cu aceasta, dar și pe fondul consumului de alcool, bărbatul i-a adresat acesteia cuvinte și expresii jignitoare. Supărată, femeia l-a lovit pe client cu o rolă de pungi de plastic.    Pentru ca situația să nu degenereze bărbatul a apelat SNUAU 112, pentru a solicita intervenția organelor de poliție.

La fața locului a sosit un echipaj de poliție care a aplanat situația și care l-a condus pe bărbat la Sediul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, pentru a lua măsurile legale. Cel în cauză nu a solicitat intervenția unui echipaj ambulanțier pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cavaler, bărbatul a declarat lucrătorilor de poliție că nu dorește să formuleze plângere penală împotriva vânzătoarei, pentru infracțiunea de ”lovire sau alte violențe” și nu dorește tragerea la răspundere penală pentru fapta comisă.      

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.