Bărbat din Moara înjunghiat de fratele său aflat în scaun cu rotile, pe fondul consumului de băuturi alcoolice

Sâmbătă seară, înainte de ora 21.00, lucrătorii din cadrul SPR 9 Șcheia au fost sesizați prin  112  de către un tânăr  din Moara, cu privire la faptul că tatăl său, M.L.,  a fost agresat de către fratele lui.

Polițiștii au constatat  inițial că la data de  28.11.2020, în jurul orelor 19.00, M.L. s-a deplasat la locuința de domiciliu a fratelui său, Ș.O.L. din satul  Moara Carp, comuna Moara. Pe fondul unui conflict spontan și a consumului de băuturi alcoolice, Ș.O.L. deși imobilizat într-un scaun cu rotile, a reușit să-i aplice fratelui său mai multe lovituri cu un cuțit.

M.L. a fost transportat de către un echipaj al Ambulanței  la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

La fața locului au venit lucrătorii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din IPJ Suceava însoțiți de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Aceștia au stabilit că la data de 28.11.2020, orele 20:30, în imobilul situat în comuna Moara, satul Moara Carp, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unor neînţelegeri de moment, Ș.O.L. (care suferă de un handicap locomotor grav, deplasându-se doar cu un scaun cu rotile) i-a aplicat fratelui său mai multe lovituri cu un briceag, provocându-i leziuni care au necesitat transportarea acesteia la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava. Leziunile provocate nu au pus în primejdie viaţa victimei şi necesită 22-25 zile de îngrijiri medicale.

În baza materialului probator administrat, procurorul criminalist a dispus continuarea cercetărilor faţă de suspectul Ș.O.L. sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de „violenţă în familie”, raportată la tentativă la infracțiunea de „omor”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *