Bărbat din Mușenița, în stare gravă, după ce s-a răsturnat cu tractorul într-o râpă adâncă de peste 25 de metri

Ieri după amiază, înainte de ora 17.00, lucrătorii Secţiei 13 Poliţie Rurală Bălcăuţi au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un tractor agricol s-a răsturnat pe un câmp din satul Vășcăuți, comuna Mușenița.

Polițiștii au stabilit că în intervalul ieri după amiază, Petru C.  de 46 ani a arat cu tractorul agricol proprietate personală, suprafața de 5 ha, de pe raza satului Vășcăuți. La un moment dat, Petru C. a ajuns în capătul ogorului iar când a efectuat manevra de întoarcere a tractorului, a pierdut controlul vehiculului și s-a răsturnat în râpa din apropiere, cazând de la o înălțime de cca 25 – 30 m.

În urma impactului cu solul, Petru C. a fost proiectat din cabina tractorului la o distanță de cca 5 m, suferind mai multe leziuni la nivelul membrelor inferioare, superioare și cap.

La fața locului s-au deplasat echipaje SMURD, ISU – Garda de Pompieri Siret și Poliție, care l-au preluat pe bărbatul rănit, care a fost transportat la Spitalul de Urgență Județean ” Sf. Ioan cel Nou” Suceava cu diagnosticul de ”politraumatism”. 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.