Bărbat din Putna amendat cu 5000 de lei pentru că transporta fără acte 1,63 metri cubi de lemn

Ieri dimineață, 24.07.2019, în jurul orei 08:10, o patrulă de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control pe strada Calea Cernăuţi din localitate, autoutilitara marca Ford Transit, cu număr de înmatriculare provizoriu condusă de un bărbat de 44 de ani, din comuna Putna, care transporta material lemnos.

La solicitarea polițiștilor de a prezenta documentele personale, ale autoutilitarei şi cele privitoare la încărcătură, conducătorul auto a declarat verbal faptul că nu deţine niciun fel de aviz aferent materialului lemnos. În această situație, acesta a fost condus la Ocolul Silvic Putna, la faţa locului fiind chemați specialiștii silvici care au inventariat materialul lemnos, stabilind că este vorba despre cantitatea de 1,63 metri cubi lemn foc fag.

Întreaga cantitate de material lemnos în valoare de 260,8 lei, a fost confiscată şi dată în custodie personalului silvic din cadrul Ocolului Putna, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *