Evenimente

Bărbat din Rădăuți, în arest după ce a încălcat ordinul de protecție emis pe numele său, la cererea soției

Ieri, 1 iunie, o femeie din Rădăuți s-a adresat cu o plângere Poliției municipiului prin care a sesizat faptul că soțul ei Ș.M., împotriva căruia este emis ordin de protecție, a venit la domiciliu, a distrus clanța ușii de acces și a intrat în locuință, unde a provocat scandal. .

Cei doi sunt căsătoriți din anul 2009 și au împreună au 4 copiii minori. Până în luna februarie 2022 toți au locuit într-un apartament pe str. Mihai Viteazu din localitate.

În urma conflict între cei doi, petrecut în luna februarie 2022, lucrătorii de poliție au emis ordin de protecție provizoriu împotriva lui Ș.M.. ân vârstă de 41 de ani, iar la data de 04.02.2022 Judecătoria Rădăuți, a fost emis împotriva acestuia un ordin de protecție definitiv, el  fiind obligat să păstreze o distanță 50 de metri față de soție și de domiciliul ales al acesteia din municipiul Rădăuți.

 La data de 01.06.2022, în jurul orelor  20.00, femeia se afla singură la domiciliu, când Ș.M. nu a respectat măsurile dispuse prin ordinul de protecţie emis,  a pătruns în interiorului imobilului distrugând clanța ușii de acces, și  a provocat scandal.

Polițiștii au intervenit, l-au identificat și imobilizat pe individul pus pe scandal.

Prin ordonanța organului de cercetare penală al poliției judiciare din cadrul Poliției municipiului Rădăuți s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de acesta, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „încălcare de către persoana împotriva căreia a fost emis ordin de protecție a oricăreia din măsurile dispuse”, și  „ distrugere”.

S-a dispus reținerea lui Ș.M. pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *