Bărbat din Slatina, cu arsuri la spital după ce locuința i-a luat foc de la jarul căzut din sobă

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit în după amiaza acestei zile, pe la ora 16.30  cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o casă de locuit din localitatea Slatina.

La sosirea pompierilor militari, incendiul era localizat de către lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Slatina și se manifesta la interior, într-o cameră și pe holul locuinței (cu o suprafață totală de aproximativ 30 mp).

Au ars obiecte de mobilier, materiale textile și alte bunuri. S-au degradat elemente de tâmplărie.

Pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarului, în vârstă de 53 de ani, care a suferit arsuri pe față și pe mâini. Ulterior, bărbatul a fost transportat de urgență la spital, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, prin efect termic, din cauza amplasării necorespunzătoare a materialelor combustibile față de sistemul de încălzire (sobă cu acumulare de căldură).

Incendiul a fost lichidat la ora 17:45 și au fost salvate restul casei de locuit, precum și alte două locuințe și o anexă, aflate în imediata vecinătate.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *