Bărbat din Straja cu permisul anulat, reținut după ce a încercat să schimbe locul la volan cu amica lui, chiar sub ochii polițiștilor

Sâmbătă seară, pe la ora 21.45, o patrulă de poliție din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a observat un autoturism marca AUDI A6, ce circula pe un drum neclasificat din comuna Straja. În momentul în care a observat patrula de poliție, conducătorul autoturismului a efectuat manevra de intoarcere, fără a opri la semnalul polițiștilor.  După aceea, șoferul a sărit de pe scaunul său pe bancheta din spate,  coborand prin portiera din stânga iar o fată, pasageră de pe scaunul din dreapta, a trecut la volan.

A fost identificat conducătorul auto în persoana lui Vasile P. de 38 din Straja, iar pasagera a fost identificata ca fiind Diana C., în vârstă de 22 de ani, din aceeași localitate.

Cu ocazia interogării bazelor de date s-a aflat că Vasile P.  figurează ca având permisul de conducere anulat din data de 24.09.2020.

Față de acesta s-a luat măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. La nivelul poliției Vicovu de Sus s-a  constituit o escortă care l-a transportat și depus pe bărbat în arestul IPJ, urmând să fie cercetat pentru ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.