Bărbat din Straja găsit mort după trei zile, pe terenul unde plecase să strângă fânul

Vineri dimineață, 25.06.2021, la ora 10.07 lucrătorii Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, au fost sesizaţi prin 112, de către o femei care a identificat pe un teren cu fânaț din comuna Straja, un bărbat mort.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul decedat locuia singur în imobilul situat în comuna Straja, județul Suceava. În cursul zilei de miercuri, 22.06.2021 acesta s-a deplasat la terenul său cu scopul de a lucra. Tot în acea zi, la ora  15.00, bărbatul acesta a discutat telefonic cu fiica sa.   

În ziua de vineri, 25.06.2021, în jurul orei 10:00 cadavrul bărbatului a fost identificat pe terenul său cu fânaț de către femeia din Straja care a anunțat poliția.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului  nu au fost identificate urme de violență. Sub corpul bărbatului a fost identificată o greblă. Echipajul medical sosit la faţa locului a constatat decesul sus-numitului.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de „ucidere din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *