Bărbat din Stulpicani găsit mort în fosa septică din grădina vecinului

Duminică, 29.09.2019, la ora 14.44,   Poliția Orașului Frasin a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat care a anunţat că fratele său, D.V. de 59 ani, din comuna Stulpicani, a fost găsit decedat în fosa septică de pe proprietatea vecinului.

În urma cercetărilor s-a stabilit că apelantul locuiește în comuna Stulpicani împreună cu fratele său, care este cunoscut ca și consumator de băuturi alcoolice. 

În  dimineața de 27.09.2019,  apelantul a purtat o discuţie cu fratele său pe o stradă din apropierea locuinței, victima spunându-i că merge la cineva să lucreze, iar în seara aceleiași zile a fost văzut, ultima dată de un consătean cu care a consumat băuturi alcoolice.

În ziua de 29.09.2019, în jurul amiezii, vecinul s-a deplasat la fosa septică amplasată în livada locuinței, cu scopul de a vedea dacă trebuie curățată, constatând că în interiorul acesteia se afla decedat vecinul său, D.V., poziţionat cu fața în jos.

Fiind examinat sumar victima nu prezenta  semne de violență, neexistând suspiciuni cu privire la decesul susnumitului, fiind instalată și lividitatea cadaverică.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *