Bărbat din Suceava bătut de femeie, după ce s-au îmbătat împreună

Vineri seară, 13.09.2019, la ora 20.18,  Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către Z.I., un bărbat de 50 ani din Suceava despre faptul că a fost agresat de către soția sa.

Polițiștii l-au identificat pe Z.I. care a relatat verbal faptul că în timp ce se afla la domiciliul său împreună cu soția, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a acestora, a izbucnit un conflict care a degenerat, soția sa luându-l la bătaie cu un băț de lemn, aplicându-i lovituri în zona capului și a mâinii stângi, provocându-i leziuni.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță în vederea acordărilor de îngrijiri medicale victimei, fiind diagnosticat preliminar cu ”TCF și hematom membru superior stâng”, fiind ulterior transportat la spital  pentru investigații, întrucât este cunoscut și cu alte afecțiuni.

Cu ocazia verificărilor efectuate polițiștii au completat Formularul de Evaluare a riscului ocazie cu care a rezultat că există risc iminent asupra vieții și integrității victimei, însă bărbatul bătut nu a dorit emiterea unui ordin de protecție provizoriu față de soția sa.

A fost întocmit procesul-verbal de constatare cu privire la aspectele sesizate și constatate, cercetările urmând a fi continuate de către Poliția Municipiului Suceava – Compartimentul Proximitate.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *