Bărbat din Suceava dus la spital după ce s-a curentat în timpul serviciului

La 06.03.2019, ora 19.32, poliţia Municipiului Suceava, a fost sesizată de personalul de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Județean Suceava, despre faptul că, un bărbat de 50 ani, din localitate, s-a accidentat la locul de muncă.

Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul lucrează ca electrician în cadrul S.C. Carrefour S.R.L. din mun. Suceava, str. Calea Unirii, iar la 06.03.a.c., în jurul orei 19.10, s-a curentat printr-un arc electric, în timp ce îşi desfăşura activităţile, motiv pentru care s-a deplasat la U.P.U. a Spitalului Judeţean Suceava, unde i s-au acordat îngrijiri medicale și i s-a stabilit următorul diagnostic prezumtiv: „arsură prin arc electric faţă şi gât gradul II, aproximativ 5% din suprafaţa corporală, arsură corneo-conjuctivală”, fără a se stabili dacă rămâne internat.

Evenimentul a fost anunțat la I.T.M. Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de:„vătămare din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” și  „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *