Bărbat din Verești jefuit pe peronul gării de un individ beat și recalcitrant la vederea polițiștilor. Hoțul a fost internat la Psihiatrie

Joi după amiază, după ora 17.00, lucrătorii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ipotești, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat din Verești cu privire la faptul că în timp ce se afla pe peronul gării din Verești o persoană din aceeași localitate i-a sustras din mână o sumă de bani.
Apelantul, în vârstă de 62 de ani a fost identificat de polițiști și împreună s-au deplasat la locuința unui anume Vasile A., din cătunul de romi Hancea, comuna Verești. Acesta a fost identificat la domiciliu, în stare vădită de ebrietate. Concubina lui le-a permis accesul lucrătorilor de poliție în imobil, iar aceștia i-au solicitat lui Vasile A. să îi însoțească la sediul postului de poliție, acesta devenind agitat și nervos.
Polițiștii l-au încătușat iar cu ocazia controlului corporal efectuat, asupra sa a fost găsită suma de 550 lei.
Vasile A. a fost condus la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Burdujeni, întrucât fapta s-a comis pe peronul Gării Verești.
Din cauza tulburărilor de comportament precum și a faptului că acesta se afla în vădită stare de ebrietate, Vasile A, a fost internat la Secția Neuropsihiatrie a Spitalului Județean Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *