Bărbat din Vicovu de jos, amendat după ce a plecat din carantină la Rădăuți, unde a cerut rudelor țigări și apoi a sunat la 112 reclamând că îl fratele său îl bate

Joi după amiază,  pe la ora 16.00, lucrătorii Poliției municipiului Rădăuți au fost sesizați prin 112 de către V. B., de 29 ani, din comuna  Vicovu de Jos, cu privire la faptul că fratele sare la bătaie.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că în jurul orei 15.30, numitul V.B. s-a deplasat la domiciliul surorii sale din Rădăuți, pentru a-i cere țigări, deoarece este fumător și nu are bani să-și cumpere.

S-a stabilit că susnumitul este cunoscut cu tulburări de comportament fiind condus în mai multe rânduri la Secția de Psihiatrie din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți, în vederea examinării psihiatrice.

În cele din urmă, acesta a recunoscut că el este apelantul și că cele sesizate nu se confirmă. S-a calmat, a cooperat cu lucrătorii de poliție și a precizat că se  întoarce la domiciliul său din comuna Vicovu de Jos.           

 Fiind verificat în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat că numitul V.B. trebuia să se afle în carantinare în perioada 15.02-28.02.2021, la domiciliul său din comuna Vicovu de Jos, fiind încălcată astfel această măsură.

A fost sancționat contravențional conform prevederilor O.U.G. 34/2008 și conform Legii 55/2020.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *