Bărbat din Vicovu de Jos amendat și internat la Psihiatrie după ce l-a vizitat pe fostul cumnat din Rădăuți, aflat în carantină, iar când acesta i-a cerut bani, l-a amenințat cu bătaia

La 16.02.2021, ora 15.00, lucrătorii din cadrul Biroului de Ordine Publică Rădăuți au fost sesizați prin 112 de către G.R., domiciliat în mun. Rădăuți, cu privire la faptul că fostul său cumnat, V.B., îl amenință cu acte de violență și că apelantul se află în izolare ca urmare a confirmării pozitive cu virusul SARS COV 2.

Cu ocazia  verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că V.B. domiciliază pe raza comunei Vicovu de Jos, iar ocazional mai locuiește și la domiciliul fostului său cumnat G.R. din Rădăuți

În seara zilei de 15.02.2021, când V.B. s-a deplasat la locuința fostului său cumnat și, deși cunoștea că acesta se afla în izolare ca urmare a confirmării pozitive cu virusul SARS COV 2, a rămas peste noapte la el, unde au consumat împreună băuturi alcoolice.

În după amiaza zilei de 16.02.2021, întrei cei doi a izbucnit un conflict verbal, deoarece G.R. i-ar fi cerut  fostului său cumnat bani, moment în care acesta i-a precizat verbal ca dacă îi mai cere bani îl va agresa, fără a recurge la vreun gest în acest sens.

Efectuându-se verificări în bazele de date ale poliției s-a stabilit faptul că G.R. figurează în carantină, în perioada 05.02.-18.02.2021 întrucât a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS COV 2, iar V.B. este contact direct al acestuia.

 Față de V.B. s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 200 lei fiind internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului municipal Rădăuți, întrucât e cunoscut cu afecțiuni psihice.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.