Bărbat din Vicovu de Jos încătușat după ce și-a bătut concubina și i-a agresat pe polițiștii chemați să-l calmeze

O femeie de 38 de ani de loc din Horodnicul de Sus, care locuia în concubinaj cu un bărbat de 44 de ani în Vicovu de Jos, a decis aseară să pună capăt unei relații de 13 ani, după ce bărbatul venit acasă beat, a bătut-o. Când polițiștii chemați prin 112 au venit la locul indicat de apelantă, bărbatul s-a comportat agresiv și cu aceștia, astfel încât a trebuit încătușat.

La 20.09.2020, înainte de ora 21.00, Secția 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin 112, de către o femeie de 38 ani, din comuna Vicovu de Jos, despre faptul că a fost bătută de concubin.

În urma cercetărilor s-a stabilit că apelanta locuiește de 13 ani în relație de concubinaj cu G.B. de 44 ani, la locuința acestuia din comuna Vicovu de Jos. Aceasta a fost identificată pe drumul comunal din zona Remezău, comuna Vicovu de Jos, în apropierea școlii și din discuțiile purtate cu aceasta a rezultat faptul că în seara de 20.09.2020, în jurul orei 20.15, concubinul ei, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a început să facă scandal la domiciliu, și a lovit-o.

Polițiștii s-au deplasat la domiciliul lui G.B., în vederea continuării verificărilor.  Acesta a primit polițiștii în imobil, apoi la un moment dat a devenit agresiv, fapt ce a condus la imobilizarea și încătușarea acestuia, ulterior fiind condus la sediul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești în vederea luării măsurilor legale.

S-a completat formularul de evaluare a riscului, constatându-se că nu sunt întrunite condițiile pentru emiterea ordinului de protecție provizoriu, fapt menționat și de persoana vătămată în plângerea depusă, că nu dorește acest lucru.

Aceasta a declarat în schimb că se desparte de el, iar de la sediul secției a plecat la mama ei, din comuna Horodnic de Sus. Nu a solicitat prezența la fața locului a unui echipaj medical pentru acordarea de îngrijiri medicale și a precizat că nu-și va scoate certificat medico-legal.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *