Bărbat din Vicovu de Sus încătușat după ce și-a bătut nevasta în fața copiilor și s-a manifestat agresiv în fața polițiștilor

La 02.01.2021, ora 23.35, lucrători din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, au fost sesizați prin 112, de către  un tânăr din orașul Vicovu de Sus, localitatea Bivolărie, cu privire la faptul că tatăl acestuia, Dumitru Z., de 45 ani, face scandal la domiciliu și este agresiv fizic.

La fața locului a fost identificat apelantul și părinții acestuia Dumitru Z. și soția lui de 42 ani, aceasta din urmă declarând verbal faptul că în jurul orei 23:00, în timp ce se afla la domiciliul său împreună cu soțul sau și cei doi copii ai lor, a fost agresată fizic și verbal de acesta.

Dumitru Z. s-a manifestat agresiv față de lucrătorii de poliție, fapt pentru care a fost încătușat și condus la sediul de poliție.

Ulterior, la solicitarea familiei a fost solicitat un echipaj din cadrul SAJ Rădăuți, iar bărbatul reclacitrant a fost condus la Spitalul municipal Rădăuți, Secția Psihiatrie, în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internat.

Femeia a precizat că dorește să depună plângere împotriva lui soțului său, fapt pentru care, în cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „violenta în familie” dar nu solicită emiterea unui ordin de protecție împotriva sa, deși în urma constatărilor rezultate prin prisma răspunsurilor oferite de victimă cu ocazia întocmirii formularului de risc, a rezultat faptul că există risc iminent.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *