Mopan Suceava
Evenimente

Bărbat din Vicovu de Sus încătușat și băgat în arest la nici 6 ore după ce pe numele său s-a emis ordin de protecție provizoriu cerut de soție, pe care l-a încălcat

Luni seară, pe la ora 18.00, lucrătorii din cadrul Poliției Vicovu de Sus, au fost sesizați telefonic de către o femeie de 39 ani,  din orașul Vicovu de Sus cu privire la faptul că soțul acesteia nu a respectat ordinul de protecție provizoriu.

La fața locului, în curtea locuinței de domiciliu de pe strada Laurei, a fost identificat bărbatul de 41 ani, soțul acesteia.

De precizat că în aceeași zi, pe la amiază, polițiștii de la Vicovu de Sus au emis un ordin de protecție provizoriu  împotriva bărbatului agresiv pe o perioadă de 5 zile, începând cu 31.08.2020, ora 12:35 până în 04.09.2020, ora 12:35, acesta fiind obligat să părăsească temporar domiciliul și să nu se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri față de soția sa.

Având în vedere atât faptul că acesta a încălcat ordinul de protecție provizoriu, dar și probatoriul administrat, s-a procedat la dispunerea măsurii reținerii bărbatului  pe o perioadă de 24 de ore.

La nivelul Poliției orașului Vicovu de Sus a fost constituită o escortă, soțul agresiv fiind depus în arestul IPJ Suceava.

În cauză, a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „nerespectarea hotărârii judecătoreşti prin încălcarea ordinului de protecție provizoriu”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *