Mopan Suceava
Actualitate

Bărbat din Vrancea cu permisul anulat, prins de polițiștii dorneni transportând 1500 litri de alcool etilic

La 20.03.2024, în jurul orei 1150, un echipaj de poliție din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control o autoutilitară Volkswagen Transporter.

Autoutilitara era condusă M.V. de 53 ani din comuna Cotești, județul Vrancea.

Polițiștii au constatat că bărbatul figurează cu permisul de conducere anulat de către o instanță de judecată.

Când s-a procedat la verificarea interiorului habitaclului, s-a constatat că acesta transporta disimulat mai multe baxuri conținând pet-uri la 2 litri, conducătorul auto recunoscând că acestea conțin alcool etilic

Șoferul fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

În urma inventarierii încărcăturii transportate, a rezultat cantitatea de 125 de bax-uri, fiecare cu câte 6 pet-uri la 2 litri, însumând cantitatea totală de 1.500 de litri.  Au fost recoltate probe în vederea efectuării unei expertize de specialitate. Aproximăm valoarea mărfii transportate la suma de 140.000 lei.

Autoutilitara ]n valoare de aproximativ 8000 Euro a fost indisponibilizată la sediul Poliției municipiului Vatra Dornei iar cantitatea de alcool a fost ridicată și depozitată în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosarul de cercetare pentru conducere fără permis și art. 452 alin. (1) lit. H din Codul Fiscal, ( deținerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea produselor accizabile supuse marcării) iar cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other