Bărbat găsit ars după un incendiu de vegetaţie, în zona 4 cruci dintre satele Capu Codrului și Berchișești

În după amiaza zilei de ieri, 16 septembrie a.c., la ora 17.55, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat despre faptul că între satele Capu Codrului și Berchișești, în zona celor 4 cruci, este o persoană decedată după un incendiu de vegetație. Cadavrul persoanei decedate a fost găsit pe un teren extravilan în afara localității Berchișești, la circa 6 m de DN 2 E, pe partea dreaptă a sensului de mers Gura Humorului – Fălticeni. La fața locului a fost solicitată un echipaj de ambulanță, care a constatat decesul lui B.G., un bărbat de 56 ani, din comuna Berchișești, iar din cauză că incendiul de vegetație se propaga în zona unde a fost găsit cadavrul, a fost solicitată și intervenția lucrătorilor ISU Bucovina, care au reușit lichidarea incendiului.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că bărbatul găsit mort deținea teren în zona unde a fost identificat, acesta avea asupra sa o furcă, probabil pentru a da foc resturilor vegetale de pe terenul său, care a fost însămânțat cu cartofi. Bărbatul a fost găsit mort pe terenul vecin. 

Corpul victimei prezenta arsuri pe circa 70% din suprafaţă, fără a fi identificate urme de violentă.

Totodată, persoana în cauză figura în evidențe medicale cu probleme cardiace și era cunoscut în localitate ca un consumator în exces de băuturi alcoolice.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *