Bărbat găsit căzut pe stradă, la Baia. Bărbatul a declarat că a băut și nu a mâncat de o săptămână, iar cu o zi înainte a fost bătut pentru niște bani pe care îi datora

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.7 Mălini au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, ieri, 27 decembrie 2019, la ora 12:52, de către S. Iulian din comuna Baia, cu privire la faptul că un bărbat este bătut și căzut jos.

Echipa operativă deplasată la locul indicat, din discuțiile purtate cu bărbatul în cauză, a stabilit următoarea situație: bărbatul căzut, P.V., de 47 ani, domiciliat în satul Bogata, comuna Baia, în timp ce se deplasa pe jos pe drumul principal din localitate, în seara zilei de 26 decembrie 2019, în jurul orei 21:30, în apropierea unui magazin, s-a întâlnit cu un consătean cu care a avut o discuție contradictorie din cauza unei datorii bănești, iar consăteanul l-a lovit în zona feței. Bărbatul bătut nu a anunțat poliția despre cele întâmplate.

A doua zi, la data de 27.12.2019, bărbatul a vrut să meargă la fiul său care locuiește în satul Baia, însă a căzut jos, loc unde a fost găsit de apelantul S.I., care a cerut sprijin prin intermediul S.N.U.A.U. 112.

Bărbatul în cauză a declarat polițiștilor că a consumat băuturi alcoolice în exces, de circa o săptămână, și nu a mâncat nimic, la momentul declarațiilor  fiind incoerent în vorbire, fiind preluat de către un echipaj S.A.J. Fălticeni și transportat la Spitalul Municipal Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu „contuzie toracică, ebrietate”.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *