Evenimente

Bărbat găsit cu capul în apa Holdița, la Broșteni

În după amiaza zilei de ieri,  21.07.2020, la ora 18:40, lucrătorii poliției orașului Broșteni au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie din satul Holdița, care a anunțat că pe drumul forestier Holdița se află o persoană căzută în pârâu, fiind lovită în zona capului. 

La fața locului a fost identificat, în apropierea persoanei vătămate, un bărbat care a indicat faptul că se îndrepta să închidă animalele de la un grajd din apropiere și l-a auzit strigând după ajutor pe P.M., un bărbat de 69 ani, localnic. Conform spuselor martorului, la acel moment persoana vătămată se afla căzută în pârâul Holdița cu capul în apă  și nu se aflau alte persoane în apropierea acestuia.

Pe o punte din lemn, la aproximativ 3 m, s-a găsit bastonul persoanei vătămate, care are semi-paralizie partea stângă a corpului și comunică în  mod greoi,  însă, conform celor relatate de martor, a indicat  martorului, prin gestică  că, s-a împiedicat la punte și căzut în apă.

Din verificări s-a aflat că persoana vătămată este consumatoare de alcool și, cel mai probabil, având si disfuncționalități fizice, deplasându-se cu ajutorul bastonului, a alunecat pe puntea din lemn  fără balustradă și a căzut în pârâul Holdița, lovindu-se în zona capului.

Echipajul de ambulanță sosit la fața locului, la scurt timp, i-a acordat primul ajutor medical  acesta fiind transportat la Spitalul  Mun. Vatra Dornei.

În urma verificărilor efectuate până în acest moment, pe fondul celor prezentate nu se ridică suspiciuni privind cauza și împrejurările autoaccidentării bărbatului, aspectele de ordin probator neconcluzionând existența elementelor obiective ale unei infracțiuni privind viața, integritatea corporală sau  sănătatea persoanei.

Cercetările vor fi continuate în vederea lămuririi cauzelor sub toate aspectele. 

Procedural s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămarea corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *