Bărbat găsit înecat în lacul de acumulare Lipoveni

Ieri, 06 martie 2019, la ora 17:27, un angajat al punctului de lucru Lacul de acumulare Lipoveni, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că la suprafața lacului a apărut cadavrul unei persoane.

Un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului și a scos cadavrul la mal, constatându-se că acesta aparține unui bărbat cu vârsta de circa 55-60 de ani, ce purta în spate un rucsac cu ustensile de pescuit la copcă și care avea epiderma în stare avansată de saponificare.

În  buzunarul pantalonilor cadavrului și în rucsac, a fost identificate actul de identitate, pe numele lui C. V. de 59 ani, din municipiul Suceava, iar rudele acestuia, prezente  la fața locului, au confirmat identitatea. Acestea au declarat că la 19.01.2019, ora 05:00, persoana decedată a plecat de la domiciliu la pescuit pe Lacul Lipoveni, fără a mai reveni și fără a mai fi găsit.

Cadavrul nu prezenta semne de violență, fiind anunțat Serviciul de Medicină Legală Suceava, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

foto: agendapompierului.ro

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *