Bărbat găsit mort de o femeie care venise la el acasă ca să cumpere varză murat. Înainte de a coborî în beci cei doi au discutat despre tranzacție

Ieri, la 16.01.2019, ora 15.38,  Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112  de către un medic din cadrul S.A.J. Suceava, cu privire la faptul că la aceeaşi dată, în jurul orelor 15.30, G. D. a fost găsit decedat în imobilul proprietate personală situat în Municipiul Suceava, str. Gheorghe Doja, judeţul Suceava.

Bărbatul locuia singur la imobilul situat în municipiul Suceava str. Gheorghe Doja.

 La 16.01.2019, în jurul orelor 15.00, acesta a fost vizitat de o femeie care a venit la acesta pentru a cumpăra o cantitate de varză murată.

După ce au discutat în pragul uşii de acces în locuinţă, femeia s-a deplasat în beci, iar după ce a revenit, l-a găsit pe bărbat decedat în dormitorul din imobilul anterior menţionat.

Ulterior, femeia s-a deplasat la adresa sa de domiciliu unde a anunţat-o cu privire la cele întâmplate pe cumnata sa, iar aceasta din urmă a apelat SNUAU 112 şi a sesizat cele întâmplate.

La scurt timp, la faţa locului a sosit un echipaj de ambulanţă care a constatat decesul.

Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului s-a stabilit faptul că decedatul prezenta o escoriaţie pe nivelul arcadei stângi şi nu prezenta urme vizibile de violenţă.

Din declaraţiile martorilor, a reieşit faptul că acesta suferea de afecţiuni cardiace şi urma un tratament medicamentos în acest sens.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a se dispune procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.           

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.