Bărbat găsit mort în curtea casei, acoperit de un strat gros de zăpadă, la Ipotești

În dimineața zilei de ieri, 30.12.2019, la ora10:49, un bărbat din municipiul Suceava, a sesizat prin 112 faptul că H.D., un bărbat de 67 ani, cumnatul său, a fost găsit decedat în curtea locuinţei sale din Ipoteşti.

Din cercetări s-a stabilit că H.D. locuia singur, iar în după-amiaza de 24 decembrie 2019, în Ajunul Crăciunului, acesta a fost vizitat de către sora sa, care i-a adus alimente. La plecarea surorii sale, din spusele acesteia, bărbatul părea a fi în stare fizico-psihică bună. 

La data de 30.12.2019, în jurul orei 10,00, cumnatul a venit la domiciliul bărbatului şi l-a găsit pe acesta căzut în curte, la o distanță de circa 10 metri față de scările de acces la ușa principală a locuinţei, fiind acoperit în totalitate de zăpadă. Uşile locuinţei au fost găsite toate deschise, radioul deschis şi luminile aprinse, neexistând urme de răvăşire în locuinţă.  

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de ambulanță care a constatat decesul bărbatului. 

Din discuțiile purtate cu membrii familiei sale, a rezultat faptul că bărbatul decedat era înscris la medicul de familie din localitate, astfel că s-a luat legătura telefonică cu cabinetul medicului de familie al decedatului, care nu a fost de acord cu eliberarea certificatului constatator al decesului, întrucât acesta nu a mai fost la medic din anul 2011. 

Cadavrul nu prezenta semne de violență și a fost anunțat Serviciul de \medicină Legală Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului.

În cauză s-a înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.