Bărbat găsit mort în curtea surorii sale. Acesta venise să facă cărări prin zăpadă

La 11.01.2019 ora 10.25, polițiștii S.P.R. 5 Dărmănești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un localnic cu privire la faptul că la ora 10.20, un bărbat de 62 ani, din Todirești a fost găsit decedat în curtea locuinței surorii sale din localitate.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat fatul că cele sesizate se confirmă, la fața locului aflându-se atât sora decedatului cât și mai multe rude și vecini, corpului defunctului aflându-se în curte acoperit cu o pătură.

Bărbatul decedat locuia singur în Todirești, familia acestuia fiind plecată la muncă în străinătate. Persoana în cauză mergea periodic la sora sa pentru a o ajuta la treburile gospodărești.

În dimineața zilei de 11.01.2018, bărbatul a plecat de la domiciliul său la casa surorii sale unde în timp ce făcea poteci prin zăpadă, a căzut în curtea surorii sale care se afla în imobil.

La scurt timp bărbatul a fost identificat decedat, de către sora sa.

Atât sora sa cât și celelalte rude și vecini au declarat verbal că T.I. era cunoscut cu probleme cardiace și că nu sunt suspiciuni cu privire la moartea survenită.

După ce echipajul SAJ Suceava prezent la fața locului a constatat decesul, a fost apelat medicul de familie, unde bărbatul era înscris în evidențele medicale cu problemele menționate, acesta declarând că va elibera certificatul de deces.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.