Mopan Suceava
Evenimente

Bărbat găsit mort într-un pârâu din Dorna Arini

În dimineaţa zilei de ieri, 02.09.2019, la ora 08.00, poliţiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 15 Vatra Dornei au fost sesizați telefonic de către un bărbat care a anunţat că a găsit un bărbat de, M.I. de 65 ani, din comuna Dorna Arini, decedat în pârâul Ortoaia.

Cu ocazia deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate a rezultat că bărbatul decedat trăia în concubinaj cu o femeie în comuna Dorna Arini, sat Ortoaia, iar la data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 17.00 aceştia s-au deplasat la un cafe-bar din satul Ortoaia, comuna Dorna Arini. Bărbatul a consumat băuturi alcoolice la bar, concubina acestuia a plecat la domiciliu, iar acesta a rămas la bar până în jurul orei 20.00, când unitatea s-a închis şi a plecat pe jos spre domiciliu, fiind văzut deplasându-se sinuos.

În dimineaţa zilei de 02.09.2019, în jurul orelor 07.30, un localnic din satul Ortoaia a ieşit din curte pentru a pleca în municipiul Vatra Dornei, moment în care l-a văzut pe M.I. căzut în pârâul Ortoaia în faţa locuinţei sale, decedat.

În urma cercetării locului faptei şi a examinării sumare a cadavrului s-a constatat că în zona producerii evenimentului drumul comunal Ortoaia nu este prevăzut cu parapet de protecţie, cadavrul se afla în albia pârâului Ortoaia la 2 m faţă de partea carosabilă.    

Cadavrul a fost transportat şi depus la morga Spitalului municipal Vatra Dornei în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,uciderea din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *