Bărbat găsit mort într-un șanț, la Todirești

Ieri, 8 martie 2019, la ora 06:45, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmăneşti au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie din comuna Todirești, cu privire la faptul că a găsit o persoană decedată într-un șanț.

În șanțul de pe marginea drumului DC43H, de pe raza satului Todirești, a fost găsit B.I. de 65 ani din localitate care se afla în șanț, întins pe spate. Echipajul medical de pe ambulanță ajuns la fața locului a constatat decesul acestuia, afirmând totodată faptul că trupul decedatului este  rigid, semn că decesul a survenit cu mai mult timp înainte.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că bărbatul locuia singur pe raza localității Todirești și era cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice.

Cu ocazia examinării sumare a cadavrului acesta nu prezenta urme vizibile de violenţă.

Cadavrul persoanei decedate a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, cercetările fiind continuate de către Secţia 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *