Bărbat găsit mort pe scaun, în fața casei, de către mama sa care venise să îi aducă mâncare, la Chilișeni – Udești

Polițștii Secţiei 2 de Poliţie Rurală  Ipoteşti au fost sesizaţi, ieri, la ora 8:24,  prin SNUAU 112  de către un bărbat din municipiul Rădăuţi, despre faptul că fratele său I.G., de 64 ani, domiciliat în satul Chilişeni, comuna Udeşti, a fost găsit decedat la locuinţa sa.

Bărbatul locuia singur în satul Chilişeni, în zona denumită popular „Arini ”, iar locuinţa acestuia se învecinează cu a mamei sale în vârstă de 86 ani.

În dimineaţa zilei de 09.11.2019, la ora 07.30, mama sa s-a deplasat la locuinţa fiului său, pentru a-i duce de mâncare. La intrarea în locuinţă, în cerdac, l-a găsit pe fiul ei, pe un scaun, în poziţia şezut, decedat. Aceasta a alarmat vecinii, care. sosiţi la faţa locului, au transportat cadavrul într-o cameră a locuinţei, aşezându-l pe un pat, după care a fost anunţat fratele acestuia, iar acesta  a sesizat evenimentul prin SNUAU 112 .

La faţa locului a sosit un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava, care după ce l-au examinat, au stabilit că decesul bărbatului a survenit cu câteva ore în urmă.

Membrii familiei au declarat că persoana decedată nu era înscrisă la vreun medic cu afecţiuni medicale.

La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost constatate urme vizibile de violenţă, iar aceasta a fost transportată la morga Spitalului Judeţean Suceava, urmând să se efectueze necropsia în vederea stabilirii cauzei morţii.

În cauză s-a întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.