Bărbat în stare de ebrietate, agresat în condiții neelucidate încă, astă noapte, pe strada Lazăr Vicol din cartierul George Enescu

Un bărbat de 38 de ani din municipiul Suceava a ajuns aseară după ora 23 la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean, după ce ar fi fost agresat, în condiții necunoscute deocamdată pe strada Lazăr Vicol din cartierul George Enescu.

Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată aseară târziu prin 112 de către de către o femeie din zonă despre faptul că în spatele cofetăriei Aura de pe strada Lazăr Vicol, din municipiul Suceava are loc o agresiune.

În urma apelului, la faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Suceava, fiind identificat bărbatul de 38 ani, din localitate cu mai multe leziuni ce au necesitat deplasarea acestuia la UPU.

Din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla acesta, nu s-au putut stabili împrejurările comiterii faptei.

În timpul investigaţiilor medicale, la UPU s-a prezentat soţia bărbatului, care a încercat să discute cu soţul ei pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost agresat, fără a reuși să obțină mai multe amănunte.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *