Bărbat îngropat de viu într-o fântână la Frătăuții Noi, după ce pietrele din malul acesteia s-au prăbușit peste el. Pompierii luptă de azi dimineață pentru salvarea vieții lui, operațiune în derulare

Operațiune de salvare în desfășurare la Frătăuții Noi, acolo  unde azi dimineață, pe la ora 10.30,  un bărbat care a coborât în fântână pentru a o curăța, a fost prins de malul fântânii și a rămas îngropat în pământ.

Pe la ora 10.10,  ISU Suceava a fost anunțat că  o persoană care curăța  o fântână, în comuna Frătăuții Noi, a fost surprinsă de pietrele care s-au desprins din zidărie si care au căzut peste el. Au intervenit pompierii militari de la Detașamentul Rădăuți, cu doua autospeciale cu accesorii specifice și o ambulanta SMURD.  Bărbatul prins sub prăbușirea pietrelor și a pământului din jur era și este în continuare conștientă și cooperează cu salvatorii.

Pompierii militari au  consolidate malurile, care erau in pericol de prăbușire, iar bărbatului se administrează oxigen printr-un tub și comunică încontinuu cu acesta, concomitent cu operațiunile de extragere din fântână a pietrelor care acoperă persoana. Purtătorul de cuvânt al ISU Bucovina Suceava, Alin Găleată a transmis cu puține minute în urmă că misiunea este in dinamică și va reveni cu detalii pe măsură ce vor fi noutăți.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.