Mopan Suceava
Actualitate

Bărbat lovit mortal de o mașină la Forăști. Șoferul băut a părăsit locul accidentului, lăsând victima în mijlocul drumului

Marți seară,  în jurul orei18:55, Adoamnei Mihai, de 39 ani, din comuna Forăști, în timp ce conducea autoutilitara marca Mercedes Sprinter pe  DJ208 E, din direcția Forăști către Dolhești, iar în zona intersecției cu strada Livezilor, din satul Boura, comuna Forâști, l-a lovit cu mașina pe G.B., de 42 ani, pieton  pe partea carosabilă, în urma accidentului rutier rezultând decesul acestuia din urmă. După producerea accidentului,  Adoamnei Mihai a plecat mai departe, deplasându-se la domiciliul său situat la o distanță de circa 500 de metri față de locul faptei și a revenit la locul faptei cu o altă mașină, condusă de către soția sa.

Adoamnei Mihai a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge la Spitalul Fălticeni.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face atât conducătorul auto Adoamnei Mihai care se afla sub influența băuturilor alcoolice, cât și pietonul Buta Gheorghe care se afla pe partea carosabilă fără a avea îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *