Bărbat mort după ce a căzut de pe o scară și a refuzat să meargă la spital, la Câmpulung Moldovenesc

Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată ieri, 5 februarie 2020,în jurul orei 2020, direct de către o femeie din Câmpulung Moldovenesc care a anunțat că marți, 4 februarie a.c., fratele ei G.C. de 54 ani a fost preluat de către o ambulanță și transportat la Spitalul Câmpulung Moldovenesc – CPU, întrucât se simțea rău, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Municipiului Suceava, unde a decedat la data de 5 februarie a.c., în jurul orei 03:00.

În urma cercetărilor făcute s-a aflat că bărbatul locuia împreună cu mama sa, iar în perioada 27.01 – 01.02.2020, acesta s-a aflat singur la adresa de domiciliu, mama sa fiind internată în spital.

Conform celor declarate de către mama persoanei decedate, la data de 1 februarie a.c., când aceasta a revenit la domiciliu, după externarea din spital, fiul său se simțea rău, însă nu a solicitat sprijinul unui echipaj medical.

La data de 04.02.2020, în jurul orei 17:30, având în vedere că bărbatul se simțea în continuare rău, mama acestuia a solicitat, prin SNUAU 112, o ambulanță care l-a transportat la Spitalul Câmpulung Moldovenesc, unde acesta a declarat că a căzut accidental de pe o scară la domiciliu fără a oferi alte detalii, fiind diagnosticat cu „politraumatism, declarativ prin cădere de pe o scară”. După efectuarea investigațiilor medicale, a fost transferat la spitalul din Suceava pentru efectuarea de investigații medicale complexe.

La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 03:00, bărbatul a decedat la Spitalul Municipal Suceava.

Cadavrul se află la morga Spitalului Municipiului Suceava, unde urmează a fi efectuată necropsia de către Serviciul de Medicină Legală Suceava pentru a se stabili cauza decesului.          

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”ucidere din culpă” (moarte suspectă).

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *