Actualitate

Bărbat mort după ce a fost înjunghiat în piept, aseară, în bâlciul de la Iulius Mall

Aseară, în jurul orei 21.00, în parcarea Iulius Mall, în zona bâlciului de hramul Sucevei, s-a iscat un conflict între un individ de etnie romă și doi bărbați  care deserveau un carusel.  În urma conflictului, un bărbat a murit, după ce a fost înjunghiat în piept.

Polițiștii care au intervenit la conflictul sesizat au constatat că între o persoană de etnie rromă și personalul angajat care deservea acel carusel din zona de distracție a bâlciului, a izbucnit un conflict spontan.  Doi lucrători de la carusel, Vijai Constantin, de 37 ani, din satul Bogdănești, comuna Horlești, județul Iași și Blănaru Mădălin din municipiul Huși, județul Vaslui, au intrat într-o altercație fizică cu un bărbat de etnie romă. La un moment dat, după ce și-au aplicat lovituri reciproc, bărbatul necunoscut a încercat să fugă însă a fost urmărit de Vijai și Blănaru. Încercând să scape, bărbatul urmărit a scos un cuțit și a l-a lovit în zona pieptului pe Vijai Constantin, iar lui Blănaru Mădălin i-a provocat o plagă superficială la nivelul brațului drept.

Ambele victime au fost transportate la UPU Suceava, în cazul numitului Vijai Constantin fiind pronunțat ulterior decesul.

În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, polițiștii Poliției Municipiului Suceava și cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – IPJ Suceava l-au identificat pe autor, acesta fiind Ferar Ilie Daniel, de 26 ani, din comuna Șcheia.

Acesta a fost preluat în custodia polițiștilor și întrucât prezenta leziuni ca urmare a conflictului a fost transportat la UPU Suceava pentru acordare de îngrijiri de specialitate. Ulterior, în cauză urmează a se dispune reținerea autorului pentru 24 de ore și prezentarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava pentru dispunerea de măsuri procesuale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *