Bărbat mort în urma unei căderi de la înălțime. După ce a băut cu prietenii, a căzut sau a sărit de pe geamul unui apartament de pe strada Oituz din municipiul Suceava

Ieri, 7 martie, la ora 20.38, poliţia municipiului Suceava a fost sesizată telefonic de către reprezentanții Unității de Primiri Urgențe, din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, cu privire la faptul că la această unitate a fost adus în comă, C.A., un bărbat de 48 de ani, din municipiul Suceava, care prezintă mai multe traumatisme suferite în urma unei căderi de la înălţime.

În ziua de 07.03.2019, în jurul orei 10.00, bărbatul s-a deplasat la domiciliul lui V. L., un bărbat care locuieşte într-un bloc de pe strada Oituz, unde a consumat băuturi alcoolice împreună cu acesta şi alte două persoane, respectiv un bărbat și o femeie, ambii din localitate.

Din declaraţiile acestora reiese că în jurul orelor 20.00 C.A. a precizat că se simte rău şi vrea să plece acasă după care s-a dus în bucătărie de unde a sărit sau a căzut pe geam.

Bărbatul a fost transportat de un echipaj SMURD la Secţia UPU din cadrul Spitalului Judeţean Suceava unde, în urma consultului, s-a stabilit că a suferit fracturi costale bilaterale,  fractură L1, excoriaţii fractură craniană biparientală. Acesta a fost supus unei operaţii chirurgicale însă la orele 22.40 a decedat.

În urma cercetării la faţa locului, în apartamentul de pe strada Oituz, unde s-au petrecut faptele prezentate, nu au fost descoperite urme specifice unei agresiuni.

Cele trei persoane au precizat faptul că între ei şi persoana decedată nu a existat nici un conflict, nu s-au certat sau agresat, iar acesta era foarte tăcut şi s-a plâns că se simte rău. De asemenea, după incident, au constatat că gazul de la maşina de gătit din bucătărie era deschis, fiind lăsat astfel de către C.A. întrucât acesta a fost singurul care  a folosit aragazul.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor morţii.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *