Bărbat mort într-un accident rutier pe Plai, la Vicovu de Sus

Un grav accident rutier, cu o victimă decedată, s-a petrecut în această după amiază, în jurul orei 16.00 în orașul Vicovu de Sus, pe un drum din zona Plai.

Două automobile au intrat în coliziune iar în urma impactului o persoană a rămas încarcerată în unul dintre autovehicule. Au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Persoana încarcerată a fost extrasă din autovehicul de către pompierii militari și predată echipajelor medicale și paramedicale. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani căruia i s-au aplicat manevrele de resuscitare, acesta aflându-se în stop cardio-respirator. Alte două persoane implicate în eveniment au fost monitorizate la fața locului de către echipaje fiind conștiente și cooperante. Urma să fie  transportate la spital.

Din nefericire, echipajele de ambulanță au fost nevoite  să declare până la urmă decesul bărbatului aflat în stop cardio-respirator, manevrele de resuscitare fiind fără succes.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *