Bărbat mort pe câmp găsit de doi copii care se jucau, la Siliştea Nouă

Ieri, 26.05.2019, la ora 12.48, Poliția oraşului Dolhasca a fost sesizată prin apel de urgență 112 de către un bărbat din localitatea Siliștea Nouă, cu privire la faptul că R.G. de 61 ani din localitatea Siliștea Nouă, a fost găsit decedat pe un imaș din sat, situat în proximitatea fostului Complex CAP.

La locul indicat de apelant a fost găsit corpul neînsufleţit al bărbatului, întins pe spate. Un echipaj SMURD deplasat la faţa locului a efectuat manevre de resuscitare rămase fără răspuns.

Din primele verificări a rezultat faptul că bărbatul decedat avea probleme grave de sănătate de natură cardiace și respiratorii și era dependent de aparatul de oxigen.

În jurul orelor 12.00 al zilei de ieri acesta a fost văzut deplasându-se pe imaș spre centrul localității, iar în jurul orelor 12.30 a fost găsit decedat de doi copii care se jucau.

Nu sunt suspiciuni că în cauză este vorba despre comiterea unei fapte penale.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunii de „ucidere din culpă”, urmând a fi soluţionat procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.