Bărbat mort sub încărcătura de lemne care s-a răsturnat peste el din căruţă, în pădurea din Zamostea

Ieri, 8 mai a.c., la ora 15.05, polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană, care transporta lemne prin pădurea din comuna Zamostea cu un atelaj hipo, a decedat, fiind prinsă sub încărcătura de lemne căzute din căruţă.

După cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că în jurul orei 12.00, S.D., un bărbat de 34 ani, din satul Gropeni, comuna Bălcăuți, s-a deplasat în pădurea de pe raza comunei Zamostea, cu un atelaj hipo tractat de doi cai și a achiziționat de la pădurar 2 mc de lemn, specia fag, pe care i-a încărcat în atelaj, asigurând încărcătura cu trei centuri.

De la locul de unde a încărcat lemnul, bărbatul s-a deplasat cu atelajul spre localitatea Șerbăuți, circulând pe drumuri forestiere. După ce a parcurs circa 2 km, bărbatul a ajuns într-o zonă cu denivelări, cu porţiuni acoperite de bălți în care atelajul s-a răsturnat pe partea stângă a direcției de deplasare. Victima nu a reușit să sară din căruţă întrucât s-a agățat cu piciorul drept de hățuri și a fost prinsă cu sub încărcătura de lemne.

Bărbatula fost găsit decedat, în jurul orei 14.30, de un pădurar, acesta sesizând cele întâmplate prin SNUAU 112.

La fața locului s-a deplasat  și un echipaj SMURD, care a constatat decesul.

Pentru a clarifica împrejurările în care bărbatul a decedat, s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale, corpul neînsufleţit fiind transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *