Presupus pedofil, care atingea indecent o minoră de 12 ani, la un concert în Vatra Dornei, săltat de jandarmi. Devenind recalcitrant, jandarmii au utilizat spray paralizant, iar bărbatul a intrat în comă

Astăzi 19 iulie a.c., o patrulă de jandarmerie care asigura măsuri de ordine în zona Parcului Municipal Vatra Dornei cu ocazia Festivalului de Folclor pentru Copii și Tineret, a fost sesizată de o persoană că în apropierea scenei de spectacol un bărbat a atins-o în mod indecent și repetat pe fiica sa, în vârstă de 12 ani.

Echipajul de jandarmerie s-a deplasat în zona indicată, a identificat persoana în cauză și i-a solicitat acesteia să se deplaseze în afara zonei de spectacol, în vederea stabilirii identității. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a devenit recalcitrant și agresiv, jandarmii fiind nevoiți să folosească materialele de intervenție din dotare, inclusiv spray paralizant.

La scurt timp presupusul pedofil și-a pierdut cunoștința, iar jandarmii au solicitat imediat echipajul medical pentru acordarea primului ajutor. Bărbatul a fost stabilizat si transportat la spitalul din localitate.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *