Bărbat prins de polițiști, în miezul nopţii, încercând să fure o motocicletă, pe bulevardul George Enescu din Suceava

La 04.09.2019, ora 00.45, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul de Ordine Publică, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe Bld. George Enescu din mun. Suceava, au observat în zona intersecției cu str. Aleea Lalelelor, un bărbat care se deplasa pe lângă un moped marca Piaggio, care avea sistemul de direcție blocat, iar la vederea echipajului de poliție persoana în cauză a devenit agitată, motiv pentru care s-a procedat la interceptarea și legitimarea acestuia, stabilind că se numește R.I., de 35 ani, din comuna Vadu Moldovei.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că mopedul în cauză aparține unei femei de 41 de ani, din mun. Suceava, iar aceasta l-a lăsat parcat și asigurat de mai mult timp, pe trotuarul din fața blocului T48, de pe bulevardul George Enescu din Suceava.

În jurul orei 00,30, R.I., care domiciliază fără forme legale pe raza municipiului Suceava, în timp   ce   se   deplasa   pe   bulevardul   George Enescu,   a   observat   mopedul   în   cauză   parcat   la   adresa susmenționată, ocazie cu care, constatând că acesta nu este asigurat cu un sistem antifurt, având doar sistemul de direcție blocat, l-a sustras, cu scopul de a și-l însuși pe nedrept.

La fața locului s-a deplasat și proprietara mopedului, acesta fiindu-i restituit.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „furt calificat”

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *