Bărbat scandalagiu și băut, încătușat de polițiști, la solicitarea nevestei

Ieri pe la amiază polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin intermediul 112 de către o femeie de 38 ani, din comuna Gălănești, cu privire la faptul că soțul ei este beat și face scandal.

Femeia a spus polițiștilor  că în urma unor discuții în contradictoriu cu soțul ei de 43 ani, care se afla în stare de ebrietate, a fost lovită de către acesta motiv pentru care a solicitat intervenția unui echipaj de poliție.

 La fața locului, a fost identificat și agresorul, care la solicitarea organelor de poliție de a se legitima a devenit agresiv în limbaj și gesturi, motiv pentru care a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești în vederea stabilirii identități.

Partea vătămată a depus plângere penală și a solicitat emiterea unui ordin de protecție, motiv pentru care a fost completat formularul de evaluare a riscului, constatându-se că în cauză există un risc iminent. Având în vedere aceste aspecte, s-a emis ordinul de protecție provizoriu care i-a fost adus la cunoștință și i s-a înmânat un exemplar lui Solcan Gheorghe.

Bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți pentru confirmarea măsurilor ce trebuie luate împotriva lui. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,lovirea sau alte violențe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *