Bărbat violent din Ipotești, trimis în arest după ce a bătut-o la beție pe femeia cu care are împreună 5 copii

Cazurile de violență în familie sunt în continuare numeroase în județul Suceava. Nu știm dacă erau mai multe sau mai puține înainte de apariția actului normativ care permite polițiștilor să intervină și să emitp ordine de protecție pentru victime și împotriva agresorilor. Dar astfel de situații sunt tot mai des scoase la lumină.

Unul dintre acestea s-a petrecut pe data de  05.10.2019, ora 19.00, când lucrătorii Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi prin plângere de o femeie de 26 ani din comuna Bosanci, cu privire la faptul că pe data de 30 septembrie a.c., în timp ce se afla la domiciliu,  a fost agresată de către concubinul ei, Ioan N. de 33 ani, din aceeași localitate, care i-a distrus şi două telefoane mobile.

Din verificările efectuate a rezultat că persoana vătămată locuieşte în satul Bosanci, împreună cu cei cinci copii minori, în locuinţa concubinului său, Ioan N..

În ziua de 30.09.2019, în jurul orei 14.00, persoana vătămată se afla la locuinţă împreună cu concubinul său, şi fetiţa minoră de 1 an. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, Ioan N. a început să o certe pe concubina sa, iar la un moment dat a lovit-o. Întrucât îi cerea bani, aceasta i-a dat bărbatului suma de 50 lei pe care îi avea în husa telefonului mobil, moment în care Nedelcu Ioan i-a luat telefonul şi l-a călcat cu picioarele, distrugându-l. După aceea, bărbatul pus pe fapte mari a mai distrus în acelaşi fel  încă un telefon al femeii.

 În urma probatoriul instrumentat, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti Suceava au dispus reţinerea lui Ioan N.  pentru o perioadă de 24 de ore.

Bărbatul  urmează a fi prezentat astăzi  la Judecătoria Suceava cu propunerea luării unei măsuri privative de libertate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „distrugere” şi „violenţa în familie”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *