Bărbat violent din Vicovu de Sus, surprins de polițiști când își bătea fata care se refugiase împreună cu mama ei la casa bunicilor din Falcău

Marți după amiază pe la orele 17.45, lucrători din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, au fost sesizați prin 112, de către o femeie de 42 ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost alungată din locuința comună de către soțul său Petru H., de 46 ani, iar în prezent se află la locuința părinților săi din comuna Brodina, împreună cu fiicele sale.

Pe raza satului Falcău, comuna Brodina, a fost identificată iar din interiorul casei se auzeau strigăte de ajutor. Polițiștii s-au deplasat în holul locuinței, împrejurări în care l-au observat pe numitul Petru H. cum o lovea cu palmele pe fiica sa minoră de 17 ani, aceasta suferind leziuni corporale. În aceste condiții lucrătorii de poliție au procedat la imobilizarea și încătușarea Petru H., care se manifesta violent fizic și verbal.

Părțile implicate au fost conduse la sediul Poliției orașului Vicovu de Sus, unde femeia care a sunat la 112, în calitate de reprezentant legal al minorei agresate a formulat plângere prealabilă cu privire la infracțiunea de „violență în familie” și în același context a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva soțului său Petru H..

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului și s-a constatat că, în prezenta cauză există un risc iminent asupra vieții, sănătății și integrității corporale față de persoanele vătămate, respectiv soția bărbatului agresiv și cele trei fiice ale sale.

Față de probele administrate în cauză, la data de 05.01.2021, ora 20.25 a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 120 de ore față de numitul Petru H. în contradictoriu cu soția sa și fiicele lor.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de „violența în familie”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *