”Bărbăție” dusă până dincolo de băutură și iubire: un bărbat din Frasin a anunțat poliția că și-a bătut concubina

În după amiaza zilei de ieri, 1 aprilie a.c., lucrătorii Poliției orașului Frasin, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat, localnic, care a anunțat că femeia cu care trăiește în concubinaj a provocat scandal, iar el a bătut-o.

Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 15.15, bărbatul de 36 ani, pe fondul consumului de alcool, în urma unui conflict spontan, a lovit-o cu palma și pumnul în zona capului pe concubina sa de 35 ani. La sosirea polițiștilor, femeia prezenta urme de violență. Având în vedere cele sesizate a fost întocmit formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și integrități victimei, ocazie cu care s-a stabilit că există risc iminent, constatare rezultată în urma verificărilor efectuate și a solicitării persoanei vătămate.

În urma celor constatate a fost emis un ordin de protecție provizoriu în care s-a dispus ca, începând cu 01.04.2021 pe o perioadă de 5 zile, reprezentând o durată de 120 ore, respectiv până la data de 06.04.2021, agresorul să respecte următoarele măsuri de protecție: să păstreze o distanță minimă de 15 metri față de victima agresiunii.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violența în familie”.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *