Bărbatul aruncat de la etajul doi de suflul exploziei din Burdujeni, a murit în spital la Iași

Bărbatul de 60 de ani, proprietarul apartamentului în care s-a produs explozia de ieri dimineață, pe strada Rarăului din cartierul Burdujeni a murit, în ciuda eforturilor făcute de medicii Spitalului ”Sf. Spiridon” din Iași, unde fusese transferat ieri de la Spitalul județean Suceava. Explozia i-a provocat arsuri de gradul 1, 2 și 3 și, mai mult, suflul acesteia l-a proiectat afară, aruncându-l de la etajul doi al blocului în care locuia,

Precum se știe, ieri dimineață, pe la ora 4.00, o puternică explozie a zguduit zona Cuza Vodă IV din cartierul sucevean Burdujeni. Deflagrația s-a produs după ce proprietarul unui apartament de pe strada Rarăului a dorit să aprindă un bec iar acumularea de gaze din apartament, prevenită se pare de la centrala termică, a luat foc instantaneu. Două scări de bloc, cu 28 de apartamente, au fost distruse de explozie, s-au spart geamurile la apartamente din blocurile învecinate3 dar și automobile parcate sub pereții clădirii au fost strivite sub dărâmături.

La  Unitatea de primiri Urgențe a Spitalului Județean, au ajuns ieri  dimineață trei răniți: bărbatul de 60 de ani proprietarul apartamentului unde s-a produs explozia în stare gravă, politraumatizat și cu arsuri de gradul 1, 2 și 3 pe aproximativ 80% din suprafața corporală, care a fost aruncat de suflul exploziei de la etajul doi, soția lui, cu arsuri faciale și la nivelul toracelui posterior și o altă femeie de aproximativ 60 de ani peste care a cazut tavanul, politraumatizată, cu traumatism toraco-abdominal și fracturi de bazin. Ma târziu, au fost duși la spital alți doi răniți, din care unul a necesitat internarea.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *