Bărbatul care a agresat sexual o minoră din Suceava, la începutul lunii iulie, a fost prins și arestat

În data de 10.07.2020, în timpul după-amiezii, o minoră a fost abordată de către un bărbat necunoscut în faţa blocului în care domicilia, situat în municipiul Suceava, pe care a convins-o să-l conducă la apartamentul unde locuia, sub pretextul de a verifica instalaţia de apă.

În interiorul apartamentului, bărbatul a agresat-o sexual pe minoră, ameninţând-o cu moartea dacă se opune, după care a părăsit locuinţa.

Procurorii suceveni au dispus prin ordonanță, în aceeași zi, 10.07.2020, începerea urmării penale “in rem”, cu privire la săvârşirea infracţiunii de „agresiune sexuală”.

Prin ordonanţa din data de 23.07.2020, s-a dispus extinderea pentru care se efectuează urmărirea penală pentru săvârşirea a două noi infracţiuni, respectiv „coruperea sexuală a minorilor” şi „violare de domiciliu”

În urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, autorul faptei a fost identificat şi prins, pe numele acestuia fiind luată, la data de 30.07.2020, măsura preventivă a reţinerii.

Astăzi, 31.07.2020, bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă, propunere însuşită, pe numele inculpatului fiind emis mandatul de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptelor.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *