Bărbatul care a încercat să violeze o fată de 15 ani, într-un parc din Gura Humorului, a fost trimis în judecată, sub măsura preventivă a controlului judiciar

Un bărbat care în noaptea de 02/03.07.2020, a dus cu forţa o minoră în vârstă de 15 ani, într-un parc situat în zona centrală a oraşului Gura Humorului, unde prin exercitarea de violenţe şi constrângeri, a încercat să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei persoanei vătămate, a fost trimis în judecată, sub măsura preventivă a controlului judiciar, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracțiunea de viol.

Probatoriul administrat în cauză de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, pe parcursul urmăririi penale, a relevat următoarea situaţie de fapt:

În noaptea de 02/03.07.2020, în jurul orei 02:30, persoana vătămată minoră în vârstă de 15 ani a fost prinsă de inculpat care a condus-o cu forţa într-un parc situat în zona centrală a oraşului Gura Humorului unde inculpatul a prins-o de pantaloni şi a încercat să îi tragă jos de pe ea, moment în care i-a rupt nasturele şi fermoarul de la blugi. În timp ce încerca să se opună, inculpatul i-a solicitat să îl lase să întreţină relaţii sexuale cu ea, victima refuzând şi încercând să scape. La un moment dat, cei doi au căzut pe iarbă, unde persoana vătămată a continuat să se lupte cu inculpatul, care a prins-o cu mâinile de gură şi de gât şi care a încercat să îi dea pantalonii jos.

Între timp, în zonă a apărut o persoană de sex masculin care a început să strige la inculpat să o lase în pace pe fată, că îl filmează, lucru care l-a determinat pe agresor să fugă din zonă, fiind anunţate ulterior organele de poliţie.

Pe parcursul discuţiilor cu persoana vătămată, la circa 20 minute din momentul sesizării, s-au desfăşurat activităţi de căutare pe raza oraşului în baza semnalmentelor descrise de minoră. Cu această ocazie inculpatul a fost identificat de către echipajul de siguranţă publică, fiind condus la sediul poliţiei unde a fost recunoscut imediat de persoana vătămată şi de martorul ocular.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Gura Humorului.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *