Actualitate

Bărbatul din Vatra Dornei cu sindromul Down, găsit a doua zi după căutări cu câinele de serviciu Coh, la 20 de kilometri de casă, în pădure la Șaru Dornei

Polițiștii dorneni au continuat în cursul zilei de sâmbătă, 29 aprilie căutările bărbatului de 38 de ani din Vatra Dornei, suferind de sindromul Down, dispărut de acasă cu o zi înainte.

În căutări au fost angrenați toți lucrătorii disponibili din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei; lucrători din cadrul Serviciului Investigații Criminale; lucrători din cadrul Serviciului Salvamont Vatra Dornei; lucrători din cadrul Detașamentul de Jandarmi Vatra Dornei; lucrători din cadrul Detașamentul de pompieri Vatra Dornei; reprezentanți din cadrul Ocolului Silvic Vatra Dornei; voluntari și membrii ai Asociației „Bucovina offroad”.

De asemenea la căutări a fost folosit câinele de serviciu Coh din cadrul Poliției municipiului Rădăuți.

Au fost constituite echipe de căutare dispuse în zona Dealu Negru a municipiului Vatra Dornei, care au acoperit o suprafață de circa 35 hectare de teren și pădure.

În cadrul activităților de căutare au fost efectuate investigații și s-a procedat la scotocirea și verificarea fânarelor, clădirilor abandonate, a puțurilor și fântânilor din zonă.

Câinele specializat în căutări Coh, condus de către agent principal Gabriel Ursu din cadrul Poliției municipiului Rădăuți a îndrumat echipa de căutări pe traseul urmat de către persoana dispărută.

În cele din urmă, bărbatul a fost găsit de cei plecați în căutarea sa la o distanță de circa 20 km de casă, pe drum forestier de pe raza comunei Șaru Dornei. A fost evaluat din punct de vedere medical, nefiind necesare intervenții specifice.

Foto: Monitorul de Suceava

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *