Mopan Suceava
Actualitate

Bătăi între femei, intervenții prin 112: Două doamne din Câmpulung s-au încăierat după ce s-au cherchelit împreună, alte două din Vatra Dornei, la fel de turmentate, nu s-au lăsat mai prejos

La data de 28.09.2022, ora 18 :50, P.P., o femeie din Câmpulung Moldovenesc, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că numita G.A. vecina ei, a lovit-o.

Echiăa operativă deplasată la fața locului a constatat că aseară înainte de ora 19.00, , G.A., în timp ce se afla la domiciliul femeii vătămate , în urma unei discuții contradictorii, a trântit-o la pământ pe P.P.

Aceasta a declarat lucrătorilor de poliție faptul că împreună cu numita G.A. au consumat înainte de altercație băuturi alcoolice și are o rană la nivelul cotului a mâinii drepte.

Polițiștii s-au  sesizat din oficiu, întocmindu-se dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,,lovire sau alte violente”.

Câteva ore mai târziu, de-acum în data de 29.09.2022, ora 01:18, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o altă femeie, B.I., despre faptul că a fost agresată.

Polițiștii au constatat că  în timp ce se afla la domiciliul ei  din Vatra Dornei, B.I. a avut un conflict verbal cu amica ei T.M., conflict care a degenerat, cea din urmă îmbrâncind-o iar gazda s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se  la un deget.

Atât B.I.  cât și T. M.  se aflau în stare avansată de ebrietate.

S -a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „Lovirea sau alte violențe” cu precizarea că acest conflict a fost spontan și s-a datorat consumului excesiv de alcool.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *