Bătăi între neamuri, la Climăuți – Mușenița și la Corlata – Berchișești

În aceeași seară, la interval de numai două ceasuri, pe teritoriul județului Suceava au fost reclamate două cazuri de agresiuni între neamuri, în Mușenița și Corlata – Berchișești. Într-un cel care a luat bătaie a fost un tată de 57 de ani, de la fiul vitreg. În al doilea caz, un unchi și-a otânjit nepotul de 18 ani, chiar în casa celui din urmă.

Miercuri seară, pe la ora 21.47, polițiștii din cadrul Secţiei 13 Poliţie Rurală Bălcăuţi au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat de 57 ani, din comuna Muşeniţa, satul Climăuţi, despre faptul că a fost lovit.

Din cercetări s-a stabilit că în seara acelei zile, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, acesta a fost lovit cu un corp contondent, în zona capului de către fiul său vitreg, de 20 ani, din aceeași localitate, împreună cu care locuieşte.

Cercetările sunt continuate de sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie”.

În aceeași seară, pe la 23.30, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați prin 112 de către o femeie din comuna Berchișești, satul Corlata, despre faptul că un o persoană a fost agresată. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în jurul orei 23.10, în timp ce  un bărbat de 33 ani, din comuna Drăgoiești se afla în vizită la locuința cumnatului său, între aceștia a izbucnit un scandal, în urma căruia primul ar fi lovit pe fiul celui din urmă, un tânăr de 18 ani, în timp ce se aflau în dormitorul familiei.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,lovirea sau alte violenţe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *